Home
Verzorging en verpleging
Begeleiding
VAR-WUO
PGB
Extra informatie
Het Logo
Greetje in de media
Contact
Disclaimer

                      

 

 

 

 

 

 

Disclaimer

Greetje de Vries (GdV)draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom besteden wij alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op deze website. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website en de elektronische diensten die wij aanbieden.

Aan de informatie op deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. De foutloze werking en continue toegankelijkheid van deze website en van onze elektronische diensten kunnen wij niet garanderen.

Greetje de Vries aanvaardt derhalve geen aansprakelijkheid voor schade door onjuiste of onvolledige informatie op deze website, noch door schade door storingen. Greetje de Vries geeft geen garantie voor een foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van de website of andere door ons elektronisch aangeboden diensten.

GdV aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites die niet door GdV worden onderhouden en waarnaar in links wordt verwezen of die verwijzen naar deze site.

 

GdV behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen. GdV geeft geen garantie dat e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

 

 


 

 

 

 

Heeft u op of aanmerkingen over deze site dan kunt u contact opnemen met de  webmaster.